Віза в Німеччину: оформлення німецької візи

[sc:baner ]

Объявления связанные с запросом

Німеччина – європейська країна, член Шенгенської угоди, і громадянам Росії для в’їзду на її територію необхідна віза. Оформлення візи в Німеччину іноді буває пов’язане з деякими труднощами, які нерідко виникають через недостатньо грамотного заповнення документів або надання неповного пакету документів. Їх перелік може відрізнятися в залежності від того, на яку візу претендує заявник, а також від його віку та соціального статусу.

Перелік документів

Для оформлення туристичної візи в Німеччину потрібно подати:

  • закордонний паспорт, термін дії якого закінчується не раніше, ніж через три місяці після від’їзду з країни. У ньому повинно бути мінімум дві чисті сторінки. Якщо є старий закордонний паспорт, його також потрібно надати.
  • анкету, заповнену і підписану особисто заявником.
  • копії всіх значущих сторінок внутрішнього паспорта (особисті дані, сімейний стан, дані про реєстрацію, інформація про видане закордонному паспорті/паспорти).
  • 2 фотографії, що відповідають вимогам.
  • довідку з місця роботи заявника, в якій буде вказана посада, стаж роботи та розмір заробітної плати, а також профіль підприємства.
  • копію останнього банківського рахунку, що підтверджує наявність достатньої кількості коштів для поїздки.
  • підтвердження того, що на ім’я заявника заброньовані квитки в обидва кінці.
  • страховий поліс, що гарантує покриття в 30 тисяч євро мінімум.
  • підтвердження оплати консульського збору.
  • обґрунтування для здійснення візиту: запрошення від приватної особи з Німеччини, туристичну путівку з детально розписаними маршрутом, запрошення на конференцію і т. д.

Для дітей, вписаних в паспорт одного з батьків, необхідно додатково подавати копію свідоцтва про народження, окремий страховий поліс, довідку з місця навчання, а в тому випадку, якщо дитина подорожує лише з одним з батьків, потрібно нотаріально завірений дозвіл другого батька на виїзд неповнолітнього в країни Шенгену. За дітей до 6 років консульський збір не стягується.

Також під час подачі документів заявник зобов’язаний підписати згоду на обробку його персональних даних.

Правила оформлення документів

В даний час заяву на отримання Шенгенської візи в Німеччину можна подавати як німецькою, так і російською мовами. При заповненні анкети потрібно ознайомитись з правилами і суворо їх дотримуватися. Забороняється вказувати неправдиві, неточні дані про себе.

Фотографії, які подаються разом з іншими документами, повинні відповідати розміром 35х45 мм, бути зроблені на світлому фоні, без подряпин і темних плям. Обличчя повинно займати 70 – 80% місця на фото і бути чітко видно, заявник повинен дивитися прямо в камеру, волосся не повинно закривати обличчя. Якщо заявник зазвичай носить окуляри, він повинен бути відображений в них і на фото.

Як виглядає віза в Німеччину

Шенгенська віза в Німеччину являє собою печатку в паспорті зелено-рожевого кольору з високим ступенем захисту. У нижньому лівому куті розташовано фото власника, у неї вдруковані його ім’я та прізвище, а також дати, протягом яких вона дійсна.

Чим славиться країна

Німеччина – одна з найпопулярніших туристичних країн у світі. Вона славиться своїми унікальними, численними історичними пам’ятками, природними пам’ятками, і гірськолижними курортами, і можливостями для лікування. Серед найбільш відвідуваних туристами міст можна назвати столицю країни Берлін, центр моди і шопінгу Мюнхен, багатий своїми традиціями Гамбург, фінансовий центр Франкфурт на Майні.

Жіночий журнал
[sc:baner ] [sc:TizerNET ]