Віза в Нідерланди: отримуємо «допуск» до країні вільних вдач

[sc:baner ]

Объявления связанные с запросом

Поїздку до Нідерландів неможливо здійснити, не маючи візи. Даний документ дає право безперешкодного в’їзду на територію країни.
Перелік необхідних документів

Щоб оформити дозвіл на в’їзд в Нідерланди, необхідно підготувати пакет документів.

  • Візова анкета. Спеціальний бланк підлягає заповненню англійською мовою і запевненням заявником. На анкеті може бути поставлено підпис батьків або піклувальника в тому випадку, якщо віза потрібна дитині.
  • Закордонний паспорт. Після припинення строку дії дозволу на в’їзд в іноземну державу він повинен залишатися дійсним щонайменше протягом 3-х місяців.
  • Дві фотокартки.
  • Медична страховка. Термін її дії повинен охоплювати період перебування в Нідерландах і покривати витрату грошей, яка може виникнути з причини екстреної госпіталізації, повернення людини на батьківщину за медичними показаннями.
  • Російська віза і реєстрація, яка ще буде діяти мінімум 3 місяці після повернення в РФ (надавати ці папери мають тільки іноземні громадяни, які перебувають на території нашої держави та оформляють дозвіл на в’їзд в Нідерланди).
  • Довідка з навчального закладу або з місця роботи (підприємцям необхідно пред’явити копію реєстрації в ТПП РФ і ксерокопію ІПН).
  • Виписка з рахунку банку. Даний документ є доказом платоспроможності.
  • Копія квитка, а також бронь номерів готелів на весь час перебування в Нідерландах.
  • Вимоги до фотографій

    Особливі правила діють щодо знімків. Вони повинні бути кольоровими. На фотографіях неприпустимі дефекти. Не допускається наявність на знімках сторонніх людей і предметів. Фон повинен бути світлим і однотонним. Не приймаються фотографії, зроблені пізніше 6 місяців з моменту подачі всіх документів в наше агентство. Необхідний розмір карток – 35*45 мм.

    Як виглядає нідерландська віза?

    Клієнт нашого туристичного агентства, забравши після процедури оформлення дозволу на в’їзд в Нідерланди свій закордонний паспорт, помітить на одній з його сторінок наклейку світло-зеленого відтінку з фотографією, буквено-цифровим кодом, термінами. Ця папір і називається шенгенською візою. Завдяки їй в межах зазначеного терміну можна буде відвідати Нідерланди і будь-яка інша держава, що входить в шенгенську зону.

    Чим славиться країна?

    Нідерланди щороку відвідує величезна кількість туристів. Держава славиться унікальною архітектурою, музеями, парками, піщаними пляжами, запашними квітковими полями. Також ця країна відома всьому світу тим, що тут панує розкута атмосфера. Місцеве населення дотримується вільного стилю життя.

    Приїхавши в Нідерланди, обов’язково варто відвідати знаменитий Сад Європи. Тут виростає величезна кількість тюльпанів, хризантем, гіацинтів, нарцисів. Чисте повітря, наповнене квітковими ароматами, не залишить байдужим жодного відвідувача.

    Туристи особливу увагу приділяють амстердамським каналах. Прогулянки по них доставляють масу задоволень. Поплавати можна на екскурсійному катері або водному велосипеді. Якщо ж є бажання створити романтичну атмосферу, побути з коханою людиною наодинці, то відмінним рішенням буде взяття на прокат катамарана.

    Жіночий журнал
    [sc:baner ] [sc:TizerNET ]