Віза в Індію: як оформити візу без агентств

[sc:baner ]

Объявления связанные с запросом

Аналогів Індії, як туристичного об’єкта, на земній кулі просто не існує. Держава в межиріччі Інду і Гангу, омивається водами Аравійського моря і Бенгальської затоки, є володарем самих різноманітних рекреаційних ресурсів, пропонованих туристам за незвичайно низькою ціною. Але, оформлення візи в Індію не вимагалося лише Олександру Македонському і Великому Моголу до Васко да Гамі. Всім іншим бажаючим зануритися в розкіш місцевої природи і первозданну потужність її пам’яток, потрібно буде офіційно оформити своє право на в’їзд в республіку.

Перелік документів

Для цього потенційному туристу потрібно зібрати невеликий пакет документів.

  • Перше місце, природно, відведено вашого закордонного паспорту. Він повинен бути дійсним хоча б ще 6 місяців з дня подачі документів. У ньому повинно бути не менше 2-х чистих сторінок.
  • Повна копія вашого паспорта.
  • Два фотопортрета претендента на візу.
  • Оригінали авіаквитків, в яких вказана дата прибуття та відбуття з країни.
  • Анкета по спеціальній формі, яка заповнюється англійською або хінді. В описі мети відвідування потенційного візитерові слід конкретизувати свої плани.
  • Дітям необхідна копія переведеного на англійську мову свідоцтва про народження, а також написане батьками дозвіл, завірений у нотаріуса. За умови, що в даній поїздці вони не супроводжують дитину.
  • Інформація про правила оформлення

    З-за того, що Індія «трохи» перенаселена, правила оформлення в’їзду в цю країну більш жорсткі, ніж в інших популярних туристичних державах. По-перше, будь-який вид візи – туристичної, спеціалізованої для охочих зануритися в йогу або заглибитися в Веди, студентської, робітничої або ділової, передбачає лише одноразове використання.

    Багаторазове право на в’їзд, і то максимум на 1 рік, видається лише бізнесменам, які мають власне виробництво на території цієї країни. Тим, кому потрібна віза на термін, що перевищує 3 місяці, обов’язково готують сертифікат про відсутність у них ВІЛ-інфекції.

    Отримати новий дозвіл на відвідування колишньої Британської колонії повторно можна лише через місяць після закінчення терміну дії попереднього.

    Відмінною рисою «індійської візи» є те, що вона активізується в день відкриття, тому метушитися з приводу її оформлення слід безпосередньо перед передбачуваної поїздкою.

    На дозвільну роботу співробітники республіканської консульської служби відводять собі 4 дні. На території глобальних аюрведичних курортів — штатів Гоа і Керала, діє полегшений візовий режим. Але гість країни, що потрапив на Гоа і в Кералу, позбавлений вільного пересування по всій території Індії.

    Вимоги до фото

    Фотографії, які турист готує для індійського пакета документів, повинні бути кольоровими, знятими на світлому однотонному фоні і віддрукованими на матовому папері. Розмір: 5 x 5 см, кількість: 2 шт.

    Як виглядає індійська віза

    Віза в Індію за своїми естетичними параметрами схожа лише з фресками, знайденими на стіні печери Аджанта. Це – штамп кольору топленого молока з теракотової окантовкою. Вгорі на хінді та англійською написано повну назву держави. Під ним — прізвище та ім’я візитера в оточенні захищених ведичних символів. Під реквізитами мандрівника написані стартовий і фінішний термін дії дозволу на в’їзд, а також мету поїздки, які «припечатаны» розкішної голограмою із зображенням національного герба.

    Чим славиться країна

    Найпопулярнішим маршрутом на батьківщині «Кама-Сутри» вважається так званий «золотий трикутник». У нього входить історичний центр Нью-Делі, Делі, розовомраморный Джайпур і легендарна Агра зі своїм пам’ятником вічної любові» — Тадж-Махалом і гробницею Акбара Великого. Мумбаї давно мають славу азіатського Голлівуду, Голконде досі на вулиці, практично на вагу, торгують коштовними каменями, а в Гоа на пляжах закочують кращі в світі транс-вечірки. Медитувати в Індії добре на схилах Гат або Гімалаїв, а готуватися до реінкарнації — в Варанасі.

    Жіночий журнал
    [sc:baner ] [sc:TizerNET ]