Шенгенська віза для відвідування Гренландії не підійде!

[sc:baner ]

Объявления связанные с запросом

Гренландія – воістину унікальне місце на нашій планеті: цей край практично не зворушений цивілізацією. Можливості для зимового екстриму та екотуризму тут відкриваються фантастичні, що і служить ласою принадою для прихильників «непакетного» туризму. Практично вся територія Гренландії покрита тундрою і віковічними льодовиками, від яких прямо на очах здивованих спостерігачів відколюються величезні айсберги. Узбережжя порізане химерними фіордами, а прибережні води кишать «морозостійкими» формами життя. Населяють цей суворий край інуїти, які ретельно оберігають свою унікальну культуру від натиску цивілізації. Загалом, айс-кламбинг, сноубординг, всі види лижного спорту, екскурсії в автентичні поселення – все до послуг туристів.

Коли войовничий Ерік Рудий взяв та й відкрив Гренландію, він не вважав, що «Зелена Земля» (дуже смішну назву в застосуванні до Гренландії) стане предметом політичних чвар. На цей практично неживий, але досить велика ділянка суші претендували багато держави. Особливо старалися в цьому відношенні Норвегія і Данія. В результаті вийшла друга безумовної переможницею з цього безкровного битви.

Візовий режим Гренландії

На даний момент Гренландія належить Датській короні, проте зберегла автономію. Внаслідок цього в’їзд з шенгенською візою на територію цієї держави заборонений, потрібно оформляти національну. Процес схожий з оформленням шенгенської візи: порядок подання та набір необхідних документів аналогічні.

Документи на візу в Гренландію можна подати:

  • у посольство Данії в Москві;
  • у будь-якому з офіційних візових центрів Данії на території Росії;
  • в генконсульство Литви в Калінінграді;
  • в генконсульство Угорщини в Єкатеринбурзі.

Представництва держав Шенгенської зони подавати документи слід за попереднім записом. У візові центри Данії записуватися завчасно не потрібно.

Пакет документів на візу до Гренландії

  • закордонний паспорт (термін дії не менше 3-х місяців з моменту виїзду з Гренландії, 2 чисті сторінки для віз);
  • копії всіх сторінок закордонного паспорта (з персональними даними і раніше виданими візами);
  • оригінал і копії всіх сторінок старих закордонних паспортів (за наявності);
  • копії всіх сторінок внутрішнього паспорта;
  • заповнена та підписана анкета (англійською мовою);
  • 2 фото (як на шенгенську візу), одне слід вклеїти в візове клопотання (степлер не використовувати), друге – надати окремо;
  • бронювання готелів на весь строк (дані всіх проживаючих і строки обов’язкові), дуже бажано внести передоплату. Якщо запланований приватний візит, то замість броні готелю слід подати лист-запрошення від резидента Гренландії (розглядаються електронні варіанти і факсові копії). Завіряти лист-запрошення не вимагається;
  • довідка з роботи у встановленій формі (для інших категорій аплікантів: пенсіонерів, студентів, учнів, ІП – відповідні документи);
  • свідоцтва матеріальної забезпеченості (з розрахунку 50 євро на добу на особу);
  • розшифровка маршруту по пунктах і днях англійською мовою (бажано);
  • квитки та їх копії (в обидва кінці);
  • поліс медичного страхування.

Супровідні документи необхідно перекласти на англійську мову і легалізувати.

Жіночий журнал
[sc:baner ] [sc:TizerNET ]

cialis

Оставить комментарий

Ваш email нигде не будет показан. Обязательные для заполнения поля помечены *

*