Як отримати мультивізу в Німеччину

[sc:baner ]

Объявления связанные с запросом

Німеччина – це одна з тих країн зони Шенген, які досить важко отримати візу. Обмеження для іноземців стоять тому, що Німеччина переповнена іммігрантами. Але якщо правильно поставитися до отримання візи і вчинити всі необхідні дії, то хороший результат вам забезпечений.

Що потрібно робити до початку

По-перше, непогано було б вивчити на сайті німецького посольства в Росії. На ньому ви знайдете всі вимоги, які будуть вам пред’являти і перелік потрібних документів. Також, ви можете переглянути форуми людей, які отримали візу або в даний момент проходять процедур її отримання. Там ви отримаєте багато гарних порад. І ясніше побачите ситуацію.

Зазвичай, для поїздки або переїзду в іншу державу потрібно багато документів. Німеччина – це не виняток. Звичайно, кількість необхідних документів буде прямо залежати від часу і статусу вашої поїздки.

Збір документів

Найголовніший документ, який вам знадобиться – це закордонний паспорт. Якщо ваша поїздка є тимчасовою, а не переїздом на постійне місце проживання, то термін дії закордонного паспорта повинен тривати ще три місяці після закінчення вашої поїздки. Якщо це правило не дотримане, то вам доведеться робити новий закордонний паспорт, а це займає багато часу і, взагалі, це зайва морока.

У папку з документами ви повинні вкласти по дві копії вашого російського паспорта, закордонного паспорта, свідоцтва про народження. Якщо ви їдете з дружиною (чоловіком) та дітьми, то вам ще знадобиться свідоцтво про шлюб та свідоцтва про народження всіх супроводжуючих, їх паспорта та закордонного паспорта (якщо є), за кілька фотографій на вас і інших.

Якщо ви їдете по роботі, то крім всіх перерахованих вам потрібно довідку з місця роботи, копія договору з компанією, в якому будуть вказані всі ваші умови та дозвіл на працевлаштування.

Кілька порад

Ще кілька порад: по-перше, коли вам треба скористатися поштою, то вибирайте експрес-доставку. Хоч ви і витратите більше грошей, але заощадите багато часу. По-друге, для того, щоб не отримати відмову у візі робіть більше копій усіх документів. Так ви не потрапите в скрутну ситуацію, коли вам терміново потрібні будуть копії документів, а зробити їх буде ніде.

[sc:baner ] [sc:TizerNET ]